Sabatoldos

Qui som?

SABATOLDOS, neix de mans de professionals de la construcció i l’interiorisme, amb una gran experiència en l’àmbit  de la decoració.

Des de la seva fundació, SABATOLDOS s’ha dedicat a la instal·lació i manteniment de tendals per a la protecció solar de la llar i comerç oferint un servei d’assesorament personalitzat i de qualitat a través del nostre equip tècnic.

La política de Sabatoldos és basa en el treball en equip, un servei ràpid, sense errors i la millor qualitat al millor preu.
Satisfer al client i sorprendre’l amb el nostre tracte és la filosofía que al llarg dels anys hem anat fomentant.

El nostre departament tècnic està al corrent de totes les novetats que estan al mercat per poder-li oferir informació tècnica i d’assessorament el més personalitzada possible.

Que t’oferim?

SabaToldos disposa d’un àmpli ventall de tendals, cobertes, pèrgoles, mosquiteres, tancaments d’alumini i lones per a piscines. També disposem d’una àmplia gamma de lones acríliques amb tots els dissenys, ratllats-llisos-teixits-SCREEN polyscreen-PVC, per a la seva reparació o substitució.

PRODUCTES

El nostre servei

Escoltar al client
És important definir juntament amb el client el tipus de solució que més s’escau a les seves necessitats. Per aquest motiu creiem que la comunicació amb el client és imprescindible per a obtenir una solució optima.
Fer-li una proposta
Un cop recopilades totes les dades necessàries, el nostre experimentat equip tècnic li proposarà la solució més adient i les possibles variants per tal de poder satisfer les seves necessitats.
Implementar una solució
Els nostres tècnics s’encarregaran de concertar una cita amb el client per a implementar la reparació i/o instal·lació de la solució escollida pel vostre comerç o llar de manera ràpida i eficaç.